Settings

Cursos Intensius


Cursos Intensius Santos

 

En Autoescola Santos no podem estar més orgullosos dels nostres cursos intensius.

Vam ser els primers fa més de 10 anys a apostar pel que crèiem era una forma innovadora, efectiva i eficaç d’obtenir la teòrica, el temps ens ha donat la raó, així que no ho oblidis, recorda que l’experiència és molt important i nosaltres la tenim.

Per poder ajudar-te, tenim tres modalitats de cursos intensius, aquí te’ls exposem, però recorda tots els serveis que t’oferim en la Fòrmula Santos, (nostra classe de repàs final Pit Stop i si ho necessites, classes totalment personalitzades amb la nostra Coach Class)

A més dels cursos intensius, també et donem la possibilitat, si així ho prefereixes, de realitzar classes diàries amb professor/a.

 

Els nostres cursos intensius són:

 

Intensiu (7×3) Set dies, tres hores de classe.

Intensiu Exprés (5×3) Cinc dies, tres hores.

Intensiu Weekend (divendres, dissabte i diumenge)

 

Si el que vols és preparar-te a tope, amb la millor garantia de l’aprovat i a més practicar amb els test d’examen en classe amb el teu professor/a, reforçant tota la matèria que es treballa diàriament, aquests són els teus cursos.

 

Et garantim que en finalitzar-ho, no només hauràs aconseguit el nivell necessari per superar l’examen teòric si no, sobretot, el més important, estaràs tan motiveu@ que gens et pararà.

Necessites saber una mica més?