BENVINGUT NOU MEMBRE #familiasantos 2.0. ESTRENEM BLOG!

No sabeu el contents que estem en presentar-vos al nostre nou membre 2.0, ESTRENEM BLOG.
I no, no només ho hem fet per que estigui de moda i sigui “cool” tenir un blog, el principal objectiu és poder compartir els nostres coneixements i experiències (us ho debem) a tota la #familiasantos que tant ens aporteu en aquests 33 anys i ens seguiu incondicionalment des de fa tant temps i també com no per als nous membres que ens anirem trobant en el camí.

 

Per què un blog a #autoescuelasantos?

La idea va sorgir de la manera més senzilla, una nit, en un sopar, on pràcticament no coneixia a ningú, després de parlar de res en concret amb les persones que estaven al meu costat, no sé ni com ni quan algú em va preguntar que a què em dedicava “treballo en una autoescola” vaig respondre, ets professora? Si, si també sóc professora… a partir d’aquest moment, tota la gent que estava al voltant, van començar a fer-me un munt de preguntes, em vaig convertir en certa manera (durant una estona, tampoc cal exagerar) en la protagonista de la taula…
Que si amb el carnet de cotxe podia conduir qualsevol moto,
Que amb quina edat pot un/a nen/a viatjar en els seients davanters,
Que què passava si s’ha caducat el permís de conduir i no ho ha renovat…
I com no, els debats d’actualitat, referent als ciclistes, glorietes, sancions, punts i un llarg etc…

De camí a casa, pensava en la quantitat de preguntes que té la gent referent al nostre sector i vaig pensar de quina manera podríem aportar el nostre “granet de sorra “ se’m va ocórrer la idea de crear un blog perquè com diu el refrany “abans d’explicar, escriu” així que ens vam posar a la feina.

 

Què se SUPOSA d’un BLOG d’una autoescola?

Potser estiguis pensant, el normal d’una autoescola… Actualitat (pròpia i del sector), canvis de normativa, doncs si, alguna cosa haurà de tot això, però ens agradaria que fos alguna cosa MES… per a nosaltres el més important és que tu siguis el protagonista.

 

Què ens agradaria que fos aquest blog #autoescuelasantos?

El que t’agradi a TU. Així que SI US PLAU, demana, demana i demana per aquesta boqueta.
Qualsevol tema que t’interessi, que no sàpigues, que sàpigues i vulguis aprofundir, que se t’hagi oblidat, PREGUNTA-HO.
Serà un plaer preparar-ho i explicar-ho per a tu, segur que a més ajudaràs a altres persones, quines com tu, tinguin la mateixa inquietud a saber.
Som especialistes en el nostre sector, sabem moltes coses, però si alguna cosa que t’interessa no ho sabem, ho buscarem i ho prepararem gustosament .

 

Què no volem que sigui?

No som ni escriptors, ni periodistes, ni copywriters, però us prometem que anem a posar tota l’obstinació del món perquè totes les entrades del blog siguin atractives i el més important ens entengueu perfectament. Intentarem fugir al màxim (i de vegades resultarà complicat) del pesat vocabulari de la normativa i els tecnicismes típics d’aquest sector.

Aquest blog, només serà útil per a nosaltres si a tu et resulta útil, tant de bo sigui així.

Doncs bé, feta la presentació oficial, “redoblament de campanes” donem la benvinguda a aquest nou membre de la #familiasantos 2.0.
I com no volem perdre temps, estem desitjant que ens doneu treball…

 

Quin tema vols que preparem per a tu? En què podem ajudar-te?

Vull prendre’m la llicència de dedicar aquest primer post al meu pare Manuel Sánchez Santos, que juntament amb la meva mare, tant va lluitar per la seva autoescola, segur estarà contentíssim d’aquest “nou naixement”.
Com SEMPRE…Va per tu.

  • Anna Marín

Leave a Comment