Settings

Permís A1


Permís A1

 

El permís A1 és el que autoritza conduir motocicletes de fins a 125c.c també motocicletes amb una potència màxima de 11kW també motos amb sidecar.

 

 Característiques del permís A1:

 

– El permís A1 es pot obtenir a partir dels 16 anys.

– El permís A1 també permet conduir tricicles de motor la potència màxima del qual no excedeixi de 15 kW i també permet conduir a aquells vehicles que autoritza a conduir el permís AM.

– Per obtenir el permís A1 cal superar dos exàmens teòrics (en primer lloc un de teòrica comuna de 30 preguntes i en segon lloc un examen de teòrica específica de 20 preguntes) i per finalitzar dos exàmens pràctics (un de destresa o circuit tancat i un altre de circulació circulació)

Els nostres cursos intensius teòrics t’ajudaran a superar amb èxit els exàmens teòrics, la Fórmula Santos farà que aconsegueixis el teu aprovat de forma efectiva.

Els professors de moto, tenen una gran experiència en la conducció i la formació de motocicletes, per la qual cosa t’ensenyaran tot el necessari per aprovar amb èxit i sobretot ensenyar-te cuales són les tècniques més adequades per conduir aquest tipus de vehicles.

 

Finalment i MOLT IMPORTANT!!!! Faràs les teves pràctiques a la mateixa zona d’examen, això et garantirà major seguretat i eficàcia per aprovar ja que des de la primera pràctica podràs practicar exactament en el mateix lloc on t’examinaràs. Disposem de dues motos de 125cc perquè puguis triar. Moto amb transmissió automàtica i moto amb transmissió manual.

Molt important, recorda que si t’examines amb una moto automàtica, només podràs conduir motos automàtiques, en canvi si t’examines amb una moto manual, podràs conduir qualsevol tipus de moto fins a 125cc.


Necessites saber una mica més?