Settings

Permís A2


Permís A2

 

El permís A2 autoritza conduir motocicletes amb una potència màxima de 35Kw per tant també estan incloses en aquest cas les motocicletes amb sidecar a més totes aquelles motocicletes que tinguin una relació potencia/pes màxima 0,2kW/kg

 

 Característiques del permis A2:

– El permís A2 es pot obtenir a partir dels 18 anys.

– Per obtenir el permís A2 cal superar en primer lloc un examen teòric (teòrica específica de 20 preguntes) i en segon lloc dos exàmens pràctics (un de destresa o circuit tancat i finalment un examen de circulació per vies obertes al tràfic general).

– Si l’aspirant al permís A2 no fos titular del permís B també hauria de superar un examen de teòrica comú corresponent en 30 preguntes.

– Finalment autoritza a conduir a tots aquells vehicles que autoritza a conduir el permís A1.

Els professors de moto, tenen una gran experiència en la conducció i la formació de motocicletes, per la qual cosa t’ensenyaran tot el necessari per aprovar amb èxit i sobretot ensenyar-te cuales són les tècniques més adequades per conduir aquest tipus de vehicles.

 

Finalment i MOLT IMPORTANT!!!! Faràs les teves pràctiques a la mateixa zona d’examen, això et garantirà major seguretat i eficàcia per aprovar ja que des de la primera pràctica podràs practicar exactament en el mateix lloc on t’examinaràs. A més, el nostre sistema de comunicació per realitzar tant les pràctiques com l’examen de circulació és a través de bluetooth el que facilita a l’alumne la comunicació directa entre alumne i professor només a través de la veu i no manipulant altres dispositius per facilitar a tot moment tant el desenvolupament de les pràctiques com l’examen.


Necessites saber una mica més?