Settings

Permís B


Permís B – Cotxes

 

El permís B autoritza conduir vehicles fins a 3.500 kg que estiguin dissenyats i construïts per al transport de fins a 9 passatgers inclòs el conductor.

 

 Característiques del permís B:

– El permís B també autoritza conduir un remolc lleuger que és aquell no supera els 750 kg. També autoritza a conduir tots aquells remolcs que la seva MMA supera els 750kg però sempre que el conjunt de vehicles no superi els 3.500kg de MMA.

– L’edat mínima són 18 anys

– Autoritzats també els tricicles i quadricicles de motos (important tenir en compte que per conduir tricicles de motos la potència màxima de les quals excedeixi de 15 kW serà necessari tenir 21 anys)

– Podrà conduir qualsevol ciclomotor, vehicles de persones de mobilitat reduïda, així com vehicles especials.

– Aquest permís NO AUTORITZA a conduir motocicletes amb o sense sidecar.

– No obstant això les persones que estiguin en possessió del permís de la classe B, amb una antiguitat superior a tres anys podran conduir motocicletes de les quals autoritza a conduir el .

permís de la classe A1

Perquè puguis superar amb èxit tant en la formació teòrica com en la pràctica disposem d’un equip altament qualificat amb una dilatada experiència que faran que treure’t el carnet en Autoescola Santos sigui tu millor decisió, la Fòrmula Santos et portarà a aconseguir l‘èxit en tu permís de conduir ja que et facilitarem totes les tècniques suficients per aconseguir-ho fàcilment. Tenim una moderna flota de vehicles


Necessites saber una mica més?