Permisos


Vols conèixer la fórmula Santos?

Les 5 etapes del camí cap el teu èxit

Cursos


Preguntes freqüents i blog

Et mantenim informat


L'examen teòric 3 mesos abans de complir 18 anys, el pràctic una vegada complerts els 18.

En primer lloc cal superar un examen teòric consistent en 30 preguntes, el resultat de la prova és Apte si no supera els 3 errors, a més comentar-te que nosaltres vam realitzar dues modalitats en formació teòrica, d'una banda classes diàries amb profes @ ri també cursos intensius. Un cop aprovat el teòric, cal superar l'examen pràctic consistent en circular per vies obertes amb una durada aproximada de 25 min.

No, no hi ha un nombre mínim de pràctiques obligatòries, dependrà de tu habilitat per aconseguir el nivell adequat per superar l'examen, però sobretot perquè siguis capaç de desembolicar-te de la forma més segura conduint tu mateix. Sobretot és important que sàpigues que les nostres classes són individuals i personalitzades.

Amb nosaltres pots triar fer-les com prefereixis, això sí, és important que entenguis que per poder arribar a treballar correctament les zones d'examen no és suficient amb una pràctica de 45 min., Per això, la nostra experiència ens ha demostrat i així et recomanem que les facis de 60min, ja que s'aprofiten molt més el desplaçament que realitzes a Sabadell.

Estrenem blog
set. 12, 2017
Estrenem blog

BENVINGUT NOU MEMBRE #familiasantos 2.0. ESTRENEM BLOG! No sabeu el contents que estem en presentar-vos al nostre nou membre 2.0, ESTRENEM BLOG. I no, no només ho hem fet...

Leer más


Necessites saber alguna cosa més?

Escriu-nos, estem desitjant respondre els teus dubtesInformació protecció de dades d'Autoescoles Santos. Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets en info@autoescuelasantos.com 
. Informació Addicional: Pot ampliar la informació en Política de Privacitat i Avís Legal.

Acepto el Avís Legal i la Política de Privacitat .